måndag 14 januari 2013

Nyårslöftet...

Löftet att träna har gått rätt bra.. lite drygt en timmes promenad per dag och en hel del hantelträning har jag hunnit med.. sen var det ju det där med karamellerna med..det gick väl mindre bra och i lördags på rävjakten hade jag smusslat med några chokladbitar i fickan.. gott tänkte jag efter några timmar..stoppade in en chokladbit och bet ihop..knak sa det i tanden då..hela tanden sprack för chokladen var djupfryst... i och för sig rätt bra för nu äter man mindre..det går ju inte tugga annat än filmjölk... det värsta är att en hel jaktdag går förlorad om man ska till tandläkaren..
Övrigt när det gäller träningen så har jag börjat småjogga lite lätt..ska jogga mycket i sommar är tanken.. för en gångs skull skall jag starta mjukt, benet belastas med ca 6 gånger kroppsvikten vid varje nedslag i löpningen, i mitt fall närmare 660!! bra att bygga upp styrkan långsamt...
idag har jag även vart ute en vända med mountainbiken och cyklat ca 1,5h i snön.. jaktintresset går som väl att kombinera med träningen så idag har jag kollat ut lockjaktspass och spanat spår kring jaktmarken.. glädjande nog var det gott om harspår och ont om rävspår..

1 kommentar:

  1. Jag har skippat godis och andra kolhydrater sedan ett tag tillbaka. Och nu senast kryddtorkade jag rådjurskött. Det kommer att bli perfekt som snask på jaktturerna framöver!
    Receptet kommer som blogpost framöver!

    SvaraRadera