söndag 17 april 2016

Uppdatering..

Jaktsäsongen är över... men jag åkte förbi några bondgårdar och kollade läget ändå. I en fårhage satt det fullt med kajor.. men troligen låter jag dem vara tills i juli månad.
Vetet är på väg upp vid mitt vaktorn..vi får väl se om det dyker upp några grisar där i sommar..i annat fall är det ledigt från jakten ett tag framöver. Min fysiska träning fortsätter och går riktigt bra..även kosten lyckas jag sköta. Vovven har fått vila från löpträningen ett tag..jag trodde hon var på väg att löpa.. Men hon sköter sina löp så snyggt så märkligt nog har jag missat flera..om det är möjligt?  Jag har fått  erbjudande om att ta hand om en stövarevalp.. Den är tydligen så gott som gratis pga en tjuvparning.. Föräldrarna jagar både räv och hare..men det går säkert att prägla den på enbart räv om man önskar.. Det svåra är att övertyga familjen om att vi behöver ännu en hårig varelse här hemma.. så det blir nog inget med det. Hobbies kan man inte ha för många av tydligen..så jag har funderingar på att besöka den lokala sportskytteklubben.. Och med andra börja med pistolskytte.. synd att dygnen bara har 24h...mycket man vill hinna med!!

1 kommentar:

  1. Jag funderar på att skaffa en gammal svartkrutsrevolver. Då slipper man licenskrånglandet och aktivitetskraven...

    Annars är det bara att förska hålla antalet hobbies på tillräckligt låg nivå för att hinna med både familj och jakt. För min del innebär det att tex smide och knivmakeri ligger på is...

    SvaraRadera