lördag 26 mars 2016

Jaktbil..forts..

Funderingarna kring jaktbil fortsatte... Med min budget så skulle det bli en xc70 som gått rätt långt. Och med en bil som gått långt så kan det komma utgifter såsom en rasad växellåda eller slutkörd motor.. Alternativet att lägga 100000-150000kr på en ännu nyare xc70 kändes inte kul heller..med min körning och skräpet jag lastar så skulle den inte vara fin länge..och betala av på en förbrukad bil vill jag inte göra.. Istället började jag titta på en bil som skulle fylla sitt syfte..oavsett lack eller högfarts komfort... En subaru med andra ord, något bättre komfort än en lada niva. Jag hittade en subaru forester som kunde betalas kontant på direkten... och skulle den rasa så är det inte hela världen. ..Den var i varje fall nybesiktigad och hade helt nya däck, ratt och tuta fanns det också. Markfrigången kunde vara bättre men 20-22cm räcker gott och väl på grusvägarna.. Och lågväxel är ju kalasbra när man ska dra båttrailer. ..Taklucka fanns det på bilen så skulle det bli krig så kan man hysta upp kulsprutan på taket..en riktig prepperbil. . Glad påsk mina vänner!

3 kommentarer:

  1. Grattis. Trevlig bil. Fredrik här nere i byn har skött om den jag hade samt ytterligare ett par så han börjar förstå Forester nu. Och han har modesta priser.

    SvaraRadera
  2. Lämnar för övrigt min forster nu i veckan. Den har gått ungefär 35.000 mil. Inte felfritt men med betydligt färre fel än andra bilar jag haft.
    Nya bilen blir.... En forester... 10 år yngre än den gamla och diesel istället för bensin.

    SvaraRadera