tisdag 10 juni 2014

Fiskat och åtlat för mården..

Jag fortsätter med metandet.. fick närmare 150 mörtar i veckan på ca 2 h fiske..  toppknutet spö på 4 meter med lätt tackel..och givetvis maggots på kroken.. en del av mörten fryses in till vinterns fångst men jag passade även på att slänga lite i terrängen där jag såg mårdarna förra veckan...

3 kommentarer:

  1. Testat att göra surmört någon gång? Som alternativ till surströmming alltså!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä endast surmört till åteln..vet att thailändarna är galna i surmört så det kan nog vara gott, vill du prova så fixar jag mört..hur många kilo vill du ha?

      Radera
    2. Stefan Sundström har ett bra recept i sin lilla gröna.
      Men nej tack. Jag låter ungarna dra upp mörtarna åt mig. Om jag nu skall göra surmört. Och det skall jag kanske. Vore kul att ta med när vi kör surströmmingslunch på jobbet....

      Radera