lördag 1 september 2012

Byggardag med gubbsen i jaktlaget...

Idag var det fortsättning på jaktkojebygget.. vi rev ju det gamla i juli månad..  nu var det dags att bygga nytt.. det ska bli nåt vindskyddsliknande bygge.. gamla telestolpar har rests på högkant och grävts ner i marken.. några längsgående stolpar fick vi upp som början på takstolsbygget..  det kommer bli riktigt fint.. tog tyvärr inga bilder på det hela idag..
Idag var det även harjaktspremiär..några i laget hade varit ute tidigt.. de hade inte skjutit nåt..de är mest ute för att dricka kaffe sades det av de andra i laget..en anledning god nog kan man tycka..
Kräftorna jag fick igår hade gottat till sig fint i lagen och smakade förträffligt..det var allt några kilo i hinken.. nu är de slut.. sitter och funderar över morgondagen..antingen skall jag hjälpa till med slakt av kaniner eller så struntar jag i det och tar en tur in till Göteborg.. Universeum var det länge sen jag besökte.. ett häftigt bygge fullspäckat med fisk och reptiler.. eller så får det bli en tur till naturhistoriska museet och alla döda djur...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar